Man styrketræner for meget, når …

Havde taget y-jakken med for at have den på på jobbet idag, men … bummelum… den er så stram over mine overarme, at mit blodomløb til hænderne nok vil stoppe i løbet af ganske kort tid. Hvis jeg skulle finde på at klappe, ville den revne i ryggen. Jeg konstaterede meget hurtigt, at jeg ikke kunne køre bil iført jakken. Og det er trods alt en størrelse 40
Nåja, nogle ville være ked af det. Jeg synes, at det er ret fedt, for netop mine arme, skuldre og ryg er begyndt at se rigtig godt ud, når jeg træner. Så ærgerligtærgerligt med jakken. Har sådan cirka 20 andre i forskellige farver i skabet. De er heldigvis lavet af elastisk materiale.
Passede søde skønne niece lørdag til søndag. Nååååååååååååååååååååårh…. hun er sø’! Det var første gang hun skulle overnatte ude – uden far og mor, så det var lidt spændende. Men det lod hun sig slet ikke mærke af. Hun underholdt gladeligt min veninde og jeg, indtil sengetid. Jeg lagde hende i seng, og efter at jeg havde puttet hende tredje gang var der ikke en lyd fra hende.
Før klokken 4.25, hvor hun vågnede og var MEGET ked af det. Og streg i regningen – det var ikke far eller mor, der trøstede hende, men mig. I en halv times tid var hun utrøstelig, men så tog vi hende ind i vores seng, hvor hun kravlede lidt rundt, lagde sig fladt på maven og faldt i søvn på mindre end to minutter. Hun lå på tværs i sengen op af kærstens hofte, så jeg lå som et C rundt om hende og sov (det var simpelthen det hyggeligste, jeg længe har prøvet!), indtil hun vågnede igen kl. 8:15, hvor hun satte sig op med et smil og prikkede mig på næsen med en finger.