Eksamensræs

Pust! Lørdag og søndag lavede vi gruppearbejde. Det gik rigtig godt – vi har fået lavet en superfin opgave! Jeg har arbejdet en del på den mandag , tirsdag og onsdag.
 
I går var vi så til vejledermøde, som var en prøveeksamen – og det gik bare skidegodt! Vi fik super meget ros, og vores vejleder var vild med vores måde at gøre tingene på, samt vores pointe. Vi arbejder jo med at repositionere Cultura, og så nærmest for sjov sagde jeg: "Cultura er Dalai Lama for din mave". Det er så blevet vores pointe, og vores vejleder er vild med det!
 
Så vi er næsten klar til på fredag, hvor den endelige bureaubriefing finder sted. Dér er det knald eller fald! Resultatet af vores hovedopgave afhænger af, om de kreative forstår vores brief og vender tilbage med et kampagneoplæg, vi kan bruge til noget.
 
Vi har nogle ting, vi kan gøre bedre og præcisere, så vi mødes i dag hos Helle kl. 17 og laver de sidste ting på opgaven.
 
Når præsentationen imorgen er skudt af, kan vi holde ‘friweekend’. Jeg har sindssygt mange ting, jeg skal nå!
 
Den 14. marts får vi debrief fra de kreative ved et midtvejsmøde, og den 21. marts får vi den endelige præsentation af deres kampagneoplæg. Derefter går vi i hi igen og laver den endelig briefing færdig, som vi skal præsentere ved eksamen 28. marts. Derefter skal jeg i skole et par onsdage til efter påske og så er der eksamen 2. maj og 10. maj.

One Comment

  1. Gitte siger:

    Ku’ da lige nævne, at vores præsentation fredag gik skidegodt. Vi har fået et super godt hold kreative, og vi mener, at de har forstået vores briefing, så det er meget spændende at se, hvad de vender tilbage med på onsdag.

    Like

Der er lukket for kommentarer.