Kaff’ & kage på Nørrebrogade

Tja, weekendens forårsvejr nød vi bl.a.med en kop kaffe og en økologisk rabarbermuffin på Nørrebrogade på en superlækker ny kaffebar 200 meter fra Jagtvej. Vi sad i forårssolen ved et bord udenfor, da røgen som sædvanlig var for tæt på Castro. Så vi sad dér og flashede lidt hud for første gang i år, mens vi drak en superlækker latte og fik henholdsvis rabarbermuffin og æblekage frisk fra Lagkagehuset. Mums! Forårssol, rabarbermuffe og latte var akkompagneret af hylende sirener, da der – åbenbart – stadig er problemer ved det hedengangne ungdomshus. Vi grinede, for det er da totalt provinsielt, når søndagsturen går til Nørrebro for at gufle kaffe og kage!
Det er sådan ‘vi fra forstæderne’ ynder at føle, at vi stadig er tæt på begivenhedernes gang
Havde ellers en superskøn weekend. Følte at Allan og jeg reconnectede. Det var virkelig dejligt og tiltrængt.