Det forsømte forår – igen!

Jeg prøver lige at lade være med at hvile på laurbærrene og prøver at få armene ned igen. Hovedopgavekarakteren tæller 1/3 af den samlede karakter, og eksamen er nu kun 3 uger væk. To gange skriftlig eksamen – den ene har jeg det sådan set ok med, da vi må have hjælpemidler med. Men den anden eksamen … er en paratvidensopgave, dvs. ingen hjælpemidler, ingen hjælpeliner. Kun – fisk! Det gruer jeg sq for, for jeg har langt fra været den gode artige elev i år. Lektier har jeg ikke rigtig læst så meget af. Men jeg har været der – i skolen altså. Og har hørt efter. Nogle gange. Når jeg altså ikke har haft hjernen på automatpilot.
 
Eksamen er de gode elevers festdag. Jeg skal bare have røven med igennem den paratvidenseksamen. Så fra nu af; nul liv, nul skæg, men masser af læsning. Jeg startede igår med at læse markedsføringsloven, festefeste. I aften skal jeg i skole, imorgen skal jeg læse mere jura, for jeg misser skolen på mandag, fordi jeg først sent er hjemme fra forretningsrejse til Barcelona (lø-sø-ma). Så imorgen torsdag – jura. Fredag – pakke og kysse kæreste farvel. Lørdag – 6:45 afgang mod Barcelona. Mandag – retur i Kastrup 20:45. Tirsdag – lektielæsning. Onsdag – skole. Torsdag – eksamenslæsning og så derudaf.
 
Vræl. Det forsømte forår. Igen!! Min lillebror har lige skrevet ‘Nørd! Tillykke med det! Hvad skal du nu læse?’ Intet, nada, nul und nichts! Eksamen i maj er min sidste!