Sådan ødelægger man en mands selvtillid!

on

Vi var i Lyngby i lørdags, og så skulle jeg prøve et sæt undertøj i Wunderwear. Bemærk, de har INTET herreundertøj i butikken! Jeg spotter prøverummene og sætter i fart med kurs mod et ledigt med BH og trus under armen, da jeg ud af øjenkrogen opdager, at der måske står en i kø, så jeg siger henkastet til vedkommende ‘ejj, er jeg ved at springe dig over?’ – og da det spm ER ude af min mund, opdager jeg, at det er en langhåret indianerlignende MAND, der står og venter på sin kæreste. Jeg flyver fnisende ind i prøverummet. Allan kommer flyvende lige bagefter. Manden har så efterfølgende – anklagende henvendt til Allan – sagt (fnysende) ‘jeg skal sgu ikke prøve noget!’

Så stod vi to okkinokker og storgrinede i prøverummet i et kvarter, før vi vovede os ud. Kunne være vi var blevet skalperet af indianerens tomahawk!

One Comment

  1. Line siger:

    HOLD SÅ KÆFT hvor er det sjovt *GGGG* ‘Hva så dengse, skal du lige ind og prøve en fiks skovtrusse før jeg smutter ind?’ – færdig på arbejde med hans mandighed *GG*

    Like

Der er lukket for kommentarer.