Sådan ødelægger man en mands selvtillid!

Vi var i Lyngby i lørdags, og så skulle jeg prøve et sæt undertøj i Wunderwear. Bemærk, de har INTET herreundertøj i butikken! Jeg spotter prøverummene og sætter i fart med kurs mod et ledigt med BH og trus under armen, da jeg ud af øjenkrogen opdager, at der måske står en i kø, så jeg siger henkastet til vedkommende ‘ejj, er jeg ved at springe dig over?’ – og da det spm ER ude af min mund, opdager jeg, at det er en langhåret indianerlignende MAND, der står og venter på sin kæreste. Jeg flyver fnisende ind i prøverummet. Allan kommer flyvende lige bagefter. Manden har så efterfølgende – anklagende henvendt til Allan – sagt (fnysende) ‘jeg skal sgu ikke prøve noget!’

Så stod vi to okkinokker og storgrinede i prøverummet i et kvarter, før vi vovede os ud. Kunne være vi var blevet skalperet af indianerens tomahawk!

En kommentar til “Sådan ødelægger man en mands selvtillid!

  1. HOLD SÅ KÆFT hvor er det sjovt *GGGG* ‘Hva så dengse, skal du lige ind og prøve en fiks skovtrusse før jeg smutter ind?’ – færdig på arbejde med hans mandighed *GG*

    Like

Der er lukket for kommentarer.