Lyserøde dåbskager

Bør lige nævne, at jeg i lørdags stod i bageren og undrede mig over, at de kun havde lavet LYSERØDE dåbskager. Ingen lyseblå. En slags omvendt ligestilling. Altså, hos bageren vidste de simpelthen, at der i netop denne weekend UDELUKKENDE skulle døbes en masse piger. Smart egentlig, syntes jeg. Eller også var de lyseblå dåbskager udsolgt, fordi der var masser af drenge, der skulle døbes – og så havde bageren jo taget fejl! Jeg stod og mediterede lidt over mysteriet med de lyserøde dåbskager, før jeg nævnte det for Allan.
Han brækkede sig af grin, for det var jo INDLYSENDE, at det var PRINSESSEdåbskager!
For alle andre end mig, altså … ! Den havde jeg så ikke lige fanget. Skarpt, Gitte, skarpt!
 
Men jeg fik selvfølgelig set dåb igår. Uden lyserød dåbskage, for jeg ville hellere have haft en blå 😉
Og jeg er vild med navnet Isabella. Havde en gang en veninde, der hed Isabella. Hun blev kaldt Biller. Ikke udtalt som biller (af den kriblende slags), men med trykket lagt anderledes.