Uge 38+2 og jordemoderbesøg

Vi var hos jordemoderen i dag. Hun estimerer dig til at veje 3400g – det svarer godt overens med det, jeg føler: nemlig at du er en stor og livskraftig baby. Vi lyttede til din hjertelyd – og din far fik tårer i øjnene! Du mosler stadig rundt, så kraftigt at jeg nogle gange føler, at NU må maveskindet da briste!! Men maveskindet holder, du har lagt dig parat – dit hoved står fast i mit bækken nu. Jordemoderen mærkede også din fod lige under min navle. Når du strækker benene, kan jeg mærke dine fødder helt ude i siden under armen.

Jeg er spændt på fødslen – og en lille smule bange også. Ved jo godt, at det kommer til at gøre mere ondt end noget andet, jeg har prøvet – og at jeg totalt må afgive kontrollen, men heldigvis er din far der jo – og en masse dygtige mennesker på Herlev Hospital, så mon ikke det kommer til at gå godt?

Allermest spændt er jeg på at møde dig …

Din far har malet min morfars (din oldefars) gamle grimme brune reol frisk grøn til dit værelse. Den er blevet superfin! Så kan du have dit legetøj og bøger på den. Når den er tør, skal vi have sat den på plads – og så er dit værelse stort set klar til indflytning. Jeg skal lige have pillet gardinet ned og dele det i to gardiner, samt få det renset. Og så har vi bestilt en frisk grøn lampe til loftet …