NC 1/2 års fø’s

Vi fejrede NC 1/2 års fødselsdag for den nærmeste familie. Det var rigtig hyggeligt! Vi afholdt en helt klassisk fødselsdag med boller, varm kakao og lagkage. Og med NC for bordenden. Jeg prøvede at spise ham af med noget gulerodsmos, men den gik ikke. Det ville han ikke have.

Han nød derimod at iagttage sin fætter og kusine. Det elsker han, og det var faktisk også en af grundene til, at jeg ville holde hans 1/2 års fødselsdag – for at vænne ham til ‘børneselskab’. Efter et par timer fik han for meget og blev helt kulret, men ville ikke sove. Han ville hellere kigge på gæsterne. Min bror gav ham en lufttur, som fik ham til at grine højt.

Pyha da, jeg er træt nu. Sikke en dejlig dag! Lige fra jeg stod op i morges har jeg fløjet rundt; jeg har bagt 4 hold boller, lavet lagkage, dækket bord, ryddet op og vasket op. NC ligger lige nu og får sig en sen middagslur, så jeg sidder lige ned et øjeblik og nyder freden, læser mails og drikker noget vand. Dejligt!

Hele weekenden fra fredag morgen og til nu har været dejlig og enormt travl. Fredag morgen var det tidligt ud af vagten – vi skulle have rengøring, så NC og jeg trillede over til farmor og bedstefar, hvor vi fik noget morgenmad. NC sov meget uroligt fra torsdag til fredag, så jeg var helt udmattet af søvnmangel og ville allerhelst være blevet i sengen, i stedet for at skulle ud i frostvejret. Men det var så skønt, da vi først kom afsted.

Fredag aften var vi til middag hos Allans ven og hans kone. Det var rigtig hyggeligt. Jeg fik egenhændigt ødelagt vores weekend seng. Den kunne igen ikke slås ud, og igen baksede vi 4 mand høj med den – uden at det lykkedes. Til sidst satte jeg foden ned, og så sagde det ‘knæk’. NC måtte så sove i Voksiposen på sofaen, og det var åbenbart super. Han sov fra klokken 20 til 22:45. Vi kom i seng ved 2-tiden, men heldigvis var NC også træt, så han sov til 9-tiden. Dejligt.

Lørdag spiste vi morgenmad hos farmor og bedstefar. NC blev lagt til lur, og så fik vi frokost med. Derefter tog vi ud og handlede. Lørdag aften ville NC ikke sove før ved 22-tiden, men så sov han til gengæld fra 22-2 og igen fra 2:15-6:30 og fra 6:40-8:45. Jeg var helt rundt på gulvet, da jeg vågnede (af mig selv) klokken 6:25. Ingen lyd fra NC så længe-? Jeg følte det som om jeg havde sovet 10 timer, mine bryster var spændte og ømme. Lidt efter vågnede han så, jeg prøvede med en sut, men det var mælk, han ville have, så jeg lå ned og ammede ham – og pludselig drejede han næsen væk og sov. Så lagde jeg ham i seng igen og vendte mig om og sov videre.