“med de enorme forlygter skal du ikke have fyld i BH’en, søster!”

Jeg har en enkelt BH, der passer mig. Og nu kigger der to hvide stivere op i midten. De stikker mig indimellem. Hvorfor får du dig ikke en BH til? Fordi jeg hader at prøve BH’er, og fordi jeg har skuffen fuld af BH’er, som jeg kunne passe, før jeg blev gravid og som jeg har et (naivt!) håb om en dag at kunne passe igen. Mine bryster er nemlig mod forventning ikke blevet mindre efter amningen stoppede, selvom jeg vejer det samme nu, som før graviditeten. Bittersødt problem!

I forrige uge tænkte jeg, at nu skulle der en ny BH til, så jeg gik i en BH-butik, hvor en spids 22-årige gav mig elevatorblikket og fortalte mig, at den model, jeg gerne ville have var udsolgt, men at det kun var godt, for den var bestemt ikke noget for mig. Det er den BH, jeg har købt før og som sidder perfekt (bortset fra at stiverne stritter op i luften) og som jeg har været så glad for i et halvt år!

“Næ, med en 70H skal du vælge en BH uden fyld!”  … oversat: “med de enorme forlygter skal du ikke have fyld i BH’en, søster!” (Change Lyngby Hovedgade … don’t go there!)

Og så gav hun mig den mest lousy udseende hudfarvede BH uden fyld “Prøv den, den er lige dig – og kald når du har den på!”. Jeg prøvede den pligtskyldigst og fik nærmest et chok over hvordan det så ud. Nu ved jeg da uden tvivl, at jeg skal have en BH med fyld. Der er jo ingen grund til at bære BH, når BH’en giver en totalt flade trætte bryster.

Jeg vinkede og ventede på ekspeditricen i laaang tid med den deprimerende hudfarvede rædsel på. Til sidst gav jeg op og tog mit eget tøj på. Så kom hendes kollega ‘Nå, du blev vist glemt?”. Jeg fortalte hende, at BH’en var rædselsfuld, betjeningen ligeså og at nu ville jeg gå over i Change i Storcentret og høre dem om de vil sælge mig den BH, jeg gerne vil have. Harpe, tænkte hun. Who cares?

Jeg synes ellers ikke, at jeg har enorme forlygter … Min omkreds er 65-70 cm, og mine bryster er lidt trætte ovenpå 1 års amning af nuttet søn, så jeg vil gerne have fyld i min BH. Uanset hvad folk tænker. Så jeg fortsatte over i Lyngby Storcenter, hvor der ligger endnu en Change.

De havde lige fået varer og var travlt beskæftiget med at pakke ud. En ung ekspeditrice dukkede op af en kæmpe papkasse. Jeg tænkte “ååh nej, ikke igen, flere ydmygelser…”, men hun sagde “Hej! Kan jeg hjælpe dig?” Jeg spurgte, om de havde den pågældende BH i 70H – “Nej, desværre, det er ellers en god størrelse – jeg bruger den selv, og jeg har altså lige taget den sidste i 70H med hjem i går, fordi vi skal til julefrokost på fredag! Men skal jeg bestille den hjem til dig eller skal jeg ringe til en af vore andre butikker?” Jeg var helt glad, da jeg gik fra butikken.

Min glæde varede lige til, at jeg så, at bilen var punkteret … lidt lige som mine bryster 😀

One Comment

  1. Cille siger:

    Åh, hvor gjorde din blog mig glad 😀 Det var godt, du rendte ind i en rar ekspedient!
    Din dag ville jo have været helt smadret, hvis shoppeturen var mislykket, og at bilen endda var punkteret 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.