Elsker alle børn sne?

Ved udsigten til snevejr talte vi om, at vi ville skynde os ud og finde en kælk til NC her i weekenden. Nu har vi droppet tanken. Han kan bare ikke lide sne. Han står helt stiv og stille i sneen i sin flyverdragt med et fjernt blik i øjnene. Han er ikke det mindste nysgerrig, men går med bittesmå stive skridt afsted – med retning mod den nærmeste dør.

Normalt nægter han at blive båret særlig længe ad gangen, men nu står han bomstille og rækker armene op mod mig, når han opdager, at den dumme sne stadig ligger udenfor gadedøren. Og han sidder helt stille og artigt på min arm, mens jeg slæber ham hele vejen over i vuggestuen. Ikke på vilkår om han skal ned i det skidt!

Jeg har prøvet at stille ham ud midt i sneen og gå lidt væk og kalde på ham. Og prøvet at sætte ham ned ved siden af sneen. Men så står han bare der og ser strandet ud. Og vræler, når han får sne i ansigtet eller på hænderne.

Så det der med en kælk virker ikke længere som en god idé – og der er vel egentlig heller ingen naturlov, der siger, at alle børn er vilde med sne?

2 Comments

 1. Cristine siger:

  HUUUURRAAAAA!!!! JEG ER SÅ GLAD FOR AT DU ER TIL!

  Troede kun det var Hjalte der var sådan… og hans far går på jagt og glææææder sig sådan til, at de skal ud og nyde naturen sammen! haha, held og lykke med den mission!

  Gitte jeg knus elsker dig altså 😉
  KH C

  Ps: jeg skylder dig stadig chokolade… jeg ved det godt…

  Like

  1. gittepigen siger:

   Hvor STORT at høre, at vi ikke er de eneste med en lille snehader – !
   Her til morgen fik han et snefnug i ansigtet … OMG … Han SKREG som om jeg prøvede at trække hans ben af ham og gemte hele ansigtet mod min hals og kiggede først frem, da vi kom over i vuggestuen.
   Jeg tør slet ikke forestille mig skriget, hvis jeg sætter ham i en kælk ….
   Årh, stakkels Hjaltes far … jeg håber da, at han får ham med på jagt .. også selvom det måske varer en 15-20 år 😀 😀
   (jeg kan godt sætte mig ind i hvordan det føles, for jeg havde også en romantisk forestilling om en hvinende og jublende NC i kælken i høj sne og solskin … og hører man bjældeklang? … maybe next year?)
   KH G

   PS Lige over 😉

   Like

Der er lukket for kommentarer.