Blandede følelser

Indrømmet, det føltes surt, da vækkeuret ringede klokken 6 på en lørdag morgen, men her i den anden ende af dagen sidder jeg og har en god følelse i maven. For selvom jeg ikke var sammen med min familie hele lørdagen, så var det alligevel en skøn dag.

Jeg elsker at sælge, jeg elsker at have travlt, og jeg elsker at møde mange mennesker. Og der var mange mennesker på det lagersalg, hvor jeg havde en stand. Vi stod i en iskold lagerhal, men havde ingen problemer med at holde varmen. Og hold-da op hvor fik jeg smidt mange varer over disken. Og pruttet og krejlet og handlet til den store guldmedalje!

Og så bagefter hjem til familien, hvor stakkels skatten var ved at dø af stress – han læser til eksamen, og NC havde nægtet at sove til middag, så farmand havde været ‘på’ hele dagen og havde ikke fået læst så meget som en eneste linie. NC kom løbende og strakte sine små runde arme op mod mig, og så veg han ikke fra min side.

For at give skatten lidt læse-ro kørte vi i Netto og i Irma og handlede, og bagefter så vi på tog nede ved stationen. Jeg elsker det – at se NCs øjne lyse op ved synet af et ganske almindeligt S-tog, og når han skriger af begejstring: ‘Tå-tog! – Tå-tog!!’

Og sådan en dag skal man da spise sushi … skal man ikke? Skatten hentede sushi til os.

Og nu ligger NC og sover, mens jeg sidder her og gaber. Hvorfor ikke gå i seng nu?