I ❤️ Mojo Verde

Jeg stinker af hvidløg, går jeg ud fra – og jeg er (lige)glad ☀️ Jeg spiser nemlig spandevis af hotellets hjemmelavede mojo verde på min morgenmad, frokost og aftensmad.

Jeg kan simpelthen ikke få nok af solen, de store mørkerøde solmodne tomater og de knasende sprøde saftige friske agurker toppet med den klassiske kanariske mojo. Den røde er virkelig lækker, men den grønne … I can’t live without it ❤️

Jeg tror, at opskriften på en mojo verde som hotellets er sådan cirka:

  • 1/2 hvidløg
  • 1 bundt koriander
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk salt
  • Lidt hvid peber
  • 1/2 Avocado
  • 250 ml olie, fortrinsvis solsikke
  • 50 ml Hvidvineddike eller æbleeddike

knus spidskommen, salt og peber i en morter. Blend det sammen med hvidløg, avocado, eddike og koriander. Hvis det bliver for tørt, tilsæt et par dråber vand. Blend til du får en glat pasta uden klumper. Tilsæt olien lidt efter lidt. Blend videre til saucen er jævn og glat. Olien må ikke flyde ovenpå.

<<<<b<<bt;