Av mit øje!

Den første nat på Gran Canaria sov jeg uroligt. Jeg havde meget ondt i nakken, og jeg vågnede af det, hvergang jeg vendte mig. Fordi jeg sov uroligt, sov vi alle uroligt, og ud af det blå fik jeg en albue klokkerent i højre øje af vores søn. I mørket så jeg de klareste stjerner 🙈✨, og jeg tumlede ud på toilettet for at se på øjet. Det gjorde rigtig ondt, men der var ikke noget at se.

Søndag morgen var der ikke rigtig noget at bemærke, jeg havde temmelig hævede morgenøjne, men ovenpå en urolig nat var det jo ikke så mærkeligt. Så jeg tog kontaktlinser i og så afsted til poolen ☀️💦💦

Pga min øreoperation (benæder) ikke må få pool-vand ørerne pga øget infektionsrisiko, bader jeg ofte med kontaktlinser plus solbriller, selvom man aldrig må bade med kontaktlinser. Trods alle de særhensyn elsker jeg at bade ❤️☀️💦

Nå, men søndag aften blev mit slagne øje værre; ud med linserne. Mit øjenæble var ømt, men mit syn var ikke påvirket. Det er en god ting iflg doktor Google.

Mandag morgen lignede jeg en, der havde tabt en boksekamp. Mine øjenomgivelser var voldsomt hævede, og det hvide i højre øje var knaldrødt på ydersiden af øjet. Mit højre øje løb også i vand. Kontaktlinser kom slet ikke på tale.

Tirsdag overvejede jeg at kontakte rejseforsikringen, men onsdag var det bedre.

Her fredag går det meget bedre, jeg har ikke haft linser på siden søndag. Mit øje er stadig rødt, men det er ikke ømt længere. Jeg satser på, at det værste er overstået – pyh, sikke en forskrækkelse!