Ferien er slut 🤩

on

Ferien er ved at være slut; vi hat checket ud af hotellet og sidder i poolbaren og venter på vores bus til lufthavnen ved 15-tiden.

I går og i dag har det stormet ret meget – men alligevel 20C, sol og storm er skønt sammenlignet med gennesnitligt dansk januarvejr.

Vi var i poolen sidste gang i går eftermiddag, og trods det skønne klima, så glæder vi os alle til at komme hjem til hverdagen igen. En uges charterferie er rigeligt, så skal der andre boller på suppen!

Det har været fantastisk at ligge på langs, sole, hygge, læse bøger, dase, spille ludo – og få en vitaminindsprøjtning fra solen, de røde saftige søde vandmeloner, de kanariske tomater, sprøde saftige kanariske agurker og ikke mindst masser af molo med masser af hvidløg.

Hvornår mon hvidløgslugten fortager sig?