Tillykke, du klarede årets værste mandag 🥳

Sneen væltede ned det meste af dagen i samme tempo som arbejdsopgaverne. Min tinitus var fuldstændig vanvittig i dag og overdøvede al støj med støj. Jeg sagde farvel til en af mine sødeste kolleger, og det nev i hjertet.

Det var omtrent dér, at jeg opdagede, at det er Blue Monday i dag – årets værste mandag.

Jamen, herligt! Så bliver det kun bedre herfra? Den er jeg helt med på! Fuldstændig!

Det blev ikke årets værste mandag. Jeg kan ikke lade være med at smile ved tanken. Det er fjollet at udråbe en dag til årets værste! Det er jo bare en mandag.

Rent faktisk var det en god dag. Jeg nåede en masse på job – og det bedste var, at jeg nåede at hente drengen klokken 16, selvom jeg sad i kø. Jeg havde luret på at ta’ ud og kælke med drengen, men det var ikke sne, men tungt vådt sjap. Så ellers tak, hjem i varmen med os ❤️

4 Comments

 1. Enig i, at det er vanvid at udnævne en dag til at være “dårlig”, men set i bakspejlet var i går nok lidt mindre end fantastisk… Sygdom, træthed, og et bjerg af vasketøj og trivielle opgaver – så er man da nødt til at gemme sig lidt for verden. Men det er jo også meget hyggeligt!

  Like

  1. mammalade siger:

   Helt rigtigt! Det er som om, at når jeg beslutter mig for, at det er årets dårligste dag, så kan jeg alligevel ikke lade være med at smile ad mig selv og sige ‘seriøst?’ – og så blev dagen ok alligevel.
   Men jeg må indrømme, at denne mandag allerede er ude af kvalifikationsrunden til Årets Bedste Dag 😂😂
   Tirsdag kommer heller ikke med lige pt … men det kan nås endnu 🤘🏼🥳

   Liked by 1 person

 2. Jette siger:

  Vejret var slemt i mandags, men så skulle man blot huske, at 21. januar er krammedag:
  https://nationaltoday.com/national-hugging-day/
  Det løftede lige en kold og grå mandag ❤

  Like

  1. mammalade siger:

   Og hvorfor stoppe mandag? 🥰🥰

   Like

Der er lukket for kommentarer.