Så er der købt fitnessabo 🏋🏻‍♀️

Nu er der åbnet et spritnyt træningscenter blot 2 km herfra. Introtilbud 99kr pr måned resten af året. Count me in. Eller rettere count min mand ind. Han fik nemlig idéen, meldte sig ind og efter en uges betænkningstid meldte jeg mig også ind.

Det var en nem beslutning der midt i ferien, hvor alt var sol, afslapning og blå himmel.

Træningscentret åbnede 19/8, og jeg har været der to gange nu. Følelsen i min krop er ubeskrivelig.

Allerede efter første træning føler jeg mig stærk, sund og ret sej. Plus seriøs DOMS, for jeg ramte helt rigtigt med første træning.

Da jeg trænede triceps foran spejlet med 7 kilo fik jeg øjenkontakt med mig selv, og jeg følte mig stærk. Glæden ved at træne flød gennem min krop. Jeg er stolt af min krop og det den kan.

Det er ellers lidt af et paradoks, for jeg føler mig fed og grim, mit BMI er for højt og mit kondital alt for lavt. Så spejlet er ikke min ven. Men med håndvægte i hænderne er det okay. Det magiske ved styrketræning er, at det virker på psykologisk mig allerede i det sekund, jeg griber en håndvægt.

Når jeg styrketræner føler jeg mig hverken fed, stor eller klumpet. Jeg føler, at min krop vågner og lever. Det føles godt, og jeg har savnet det.