Driving home for Christmas 🎄

Første juledag skal vi selvfølgelig slappe af, før vi i løbet af eftermiddagen kører vi til Rørvig og holder jul med min far. Han laver juleoksefilet med julebearnaise, og vi har dessert med.

Vi har sjovt nok købt dessert fra Rørvigdesserter i vores lokale Irma i sidste uge til at tage med (retur) til Rørvig. På den måde slipper vi for at skulle stå og lave dessert dagen derpå. Vi valgte Chokoladedrøn – hovedsaglig fordi det jo er Chokoladedrøn, men også fordi den kan holde sig til 26/12.

Vi har en stor pose stående klar ved døren fyldt med julegaver. Vi bliver klar efter 1/2 dags afslapning ovenpå en fantastisk hyggelig juleaften med min mands skønne familie i går. Jeg er dog stadig lidt træt og vender mig om på skjoldet lidt endnu.

Selvom vejret ikke er så festligt, har jeg det som Chris Rea i ‘Driving home for Christmas‘. Vi glæder os!

Vinter 2009/10