Den første dag i resten af mit liv 😛

Den første dag i et nyt år er et af mine yndlingstidspunkter. Et helt friskt og blankt år ligger klar foran mig med endeløse muligheder. Lige til at gå ombord i. Jeg gider bare ikke lige i dag 😂

Årets første dag giver mig mulighed for at se tilbage og reflektere over det år, der er gået. Jeg tænker året igennem; hvad var godt, hvad var skidt. Hvad kan jeg lære af de erfaringer jeg gjorde mig; hvad skal jeg gøre mere af og også gøre mindre af. Har jeg opnået de resultater, jeg satte mig for? Hvor kunne jeg have gjort det bedre? Hvor var jeg bedst? Hvad kan jeg være mest stolt af?

Når jeg gør det, er jeg altid forbløffet over min og min families evne til at gro og blomstre på bare 365 dage. Man ser det ikke rigtig fra dag til dag, men et år senere er det tydeligt.

Endnu mere fantastisk er det at gøre status på hele årtiet. Jeg og min familie er nået så langt. Vi udvikler os og vokser dag for dag. I et 10 års perspektiv er det fantastisk. Vores hjem er i sandhed et væksthus 🌱

På mit personlige plan er det tid til forandring. Det står klart og det har nok stået klart nogen tid, hvis jeg tænker nærmere over det. Jeg har længe nok hængt fast i en vane, som ikke er god for hverken mig eller mine omgivelser. Planen er i støbeskeen. Nye tider er på vej 😍

Inden jeg nu kommer for godt i gang med planerne, så er der en jul, der skal pakkes sammen. Når det er gjort, kommer min veninde til nytårsburger.

Godt nytår 🎉✨🍾