Sydpå 🏝

Jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg så kæmpestore våde snefnug dale ned i morges. Vejret var hæsligt. Himlen var tung som et stort tungt gråt låg, og sneen væltede ned som regn på den brune smattede jord. Der var kæmpestore søer på motorvejen, og regnen piskede mod ruden. Alligevel var det svært at bevare pessimismen.

Kort efter sad vi i flyveren mod solcreme i kufferten og højt humør. Efter 2 hele hverdage i 2020 er det ferietid igen 😂 🏝

Vi skal på all inclusive charterferie på Gran Canaria med Apollo. Vi skal råhygge ved poolen og slappe af i solen. Spille Uno, Ludo og konkurrere i 2019 quiz-spørgsmål. Læse bøger indenad og læse højt for knægten ved poolen.

Jeg glæder mig til sollyset, den blå himmel og de pink blomster. Jeg har det som om jeg har været g(l)emt alt for længe i et mørkt koldt hul. Vi trænger til sol og varme. Præcis som tommeliden og svalen, så flyver vi bort til de varme lande.

Jeg krydser fingre for, at der er stærk hvidløgshørmende kanarisk grøn og rød mojo til morgen, frokost og aften på all inclusive buffeten. Det er sådan cirka vores program for den næste uges tid.