En på øjet 👹

Jeg skulle på 2-dages kursus i DISC personanalyse 10.-11. marts. Førstedagen af kursus var intens og meget lærerig. Tiden fløj afsted.

Midt om natten mellem tirsdag og onsdag fik jeg min søns albue klokkerent i højre øje. Bevares, jeg vågnede lidt op af slaget, men det føltes ikke som noget særligt, så jeg vendte mig om og sov videre.

Om morgenen var øjet rødt og løb i vand. Det gjorde ikke ondt, det var bare irriteret og var rødt. Det føltes lidt som øjenbetændelse.

Jeg droppede kontaktlinser og tog afsted på kursus med rødt irriteret øje, der løb i vand. Kønt syn 👹

Jeg købte saltvandsøjendråber, og det blev bedre i løbet af et par dage.

Jeg læste at netop røde øjne kan være det første tegn på Corona virus i øjet 😱 Det var det så ikke i mit tilfælde, men jeg nåede da lige at blive godt bekymret, særligt fordi en tør hoste satte ind blot et par dage efter.

Men 3 uger senere er hosten og de røde øjne væk.