Sandstorm – dansk (s)ommer 💨

Vi kørte til Gudmindrup strand – bedre kendt som Danmarks bedste strand – for at bade sidst på eftermiddagen. Jeg tænkte, at det ville være sjovt at bade i de høje bølger, og da der samtidig er livreddere ved Gudmindrup er det jo ret optimalt.

Der var ingen på p-pladsen. Hen over klitterne stod en sky af sand. Bag klitterne stod en far med sin dreng, der græd, fordi han havde fået sand i øjnene. Vi stod ud og straks fik vi en gratis sandpeeling af vores ben. Jeg kunne godt regne ud, at lakken på vores nye bil også ville blive sandblæst, så jeg brølede “IND” gennem sandstormen, og så sprang vi ind og kørte hjem.

Vi startede grillstarteren op på terrassen. Det gik fint, lige indtil det begyndte at psykopatregne. Jeg lagde et grydelåg på grillstarteren og håbede på, at det bare var en kort byge. Det var det så ikke.

Heldigvis har sådan en Weber hjul, og jeg trak den rasende rundt om huset ind på den overdækkede terrasse. Så røg det ene ben af grillen. På det tidspunkt var grillstarteren iskold sammenlignet med mit glødende raseri.

Nå, men vi fik grillet nogle fortrinlige pølser og store saftige tomater.

Senere gik vi en tur langs havet. Det var så sindssygt! Det stormede stadigvæk helt vildt, det var så smukt og vildt … og efterårsagtigt? Ved badebroen var vi ved at blæse i havet!

Helt ærligt. Det her er ikke sådan jeg drømmer om at min sommerferie skal være. Dansk sommer er for ustadig med gennemsnitlig 19 (NITTEN!) regnvejrsdage i juli, så vælger vi altid at tage sydpå.

Vi skulle have været i Italien lige nu. Det var vores oprindelige plan, før Mette & co i flere omgange traf skiftende beslutninger omkring rejsevejledningerne. Som de gode borgere vi er, følger vi naturligvis regeringens anbefalinger – selvom vi ikke er enige. For det er jo det man gør i et samfund. At regeringen så forvalter deres absolutte magt så pivringe er en helt anden sag 🤦🏻‍♀️