Romkugle-mani ☄️

Jeg har elsket romkugler lige siden min veninde og jeg hver aften købte gode saftige store romkugler på Rørvig havn, når vi kiggede efter drenge. En god romkugle er fantastisk, men den kan også være virkelig skidt og vammel.

Her i sommerlandet fornemmer man hurtigt, at romkugler er et tema.

Jeg fik romkugleis i dag – og det kan jeg virkelig anbefale! Det holder 100. Lækker is med maxsmag af klassisk romkugle og med romkuglestykker i. Det er Is a Bella, der laver den fantastiske romkugleis. I Rørvig finder du Is a Bella ved Rørvig Streetfood midtvejs mellem Rørvig og Nykøbing.

Romkugle-is 🍦

Min mand havde spottet, at man i Rørvig kan få Danmarks bedste romkugler i en butik ved navn Damkærgaard. Danmarks bedste romkugler trilles i Nørre Aaby Bageri på Fyn. Det er måske lidt langt at rejse til Fyn for en romkugle, men det behøver man heldigvis ikke!

I 2018 blev de fynske romkugler fra Nørre Aaby kåret til landets bedste på madmessen Foodexpo.

Vi har smagt på sagerne! Mums! De holder hele vejen. Hold nu kæft, de er gode!!!

Danmarks bedste romkugler!