Elsker sort lycra i direkte sol ☀️

Med vilje har jeg sorte bukser med et højt indhold af lycra på i dag. Det er vel 30C her i solen på Café Placebo på Kastanien Allée, hvor vi sidder lige i solen. Jeg drikker Iced Caramellito Latte og halser diskret som en hund i varmen.

Det fantastiske ved kombinationen af ‘sort lycra og direkte sol’ er, at det føles som om lycra’en brænder sig ind i mit yderste hudlag. Den følelse er noget af det bedste, jeg ved. Næst efter at sætte mig ind i en 40C varm bil, forstås.

Begge dele har jeg oplevet i rigt mål på denne ferie, så jeg burde være klar til at ta’ hjem, men det er jeg ikke helt 😂

Sizzling lår i sort lycra & stegende sol 😅
Udsigten fra min plads i solen ☀️

– 18. Juli 2020 –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.