Berlin 2022 – ny inspiration 😅

De sidste to år har ferieforberedelserne mest bestået i at bide negle; kommer vi mon afsted? Vil vi få Covid 19? Hvordan ser restriktionerne ud? Hvilke formularer skal vi udfylde? Kan vi blive vaccineret i tide? Er der overhovedet noget at opleve? Ødelægger begrænsningerne ferien? Hvor kan vi blive testet henne?

Alt det er (7-9-13) historie, og i år kan vi drømme, planlægge og glæde os til ferien. For mig er en stor del af glæden ved en ferie nemlig forventningens glæde 😍

Jeg følger nogle skønne Instagrammers, Pinterestere og Tiktok’ere. I år kommer det meste af min inspiration faktisk fra Tiktok og Pinterest til forskel fra tidligere år, hvor det har været mest fra blogs.

Her kommer min liste over steder, vi ikke har prøvet endnu i Berlin. Jeg kan godt se, at den er ret lang 😅

 • The Greens er ikke som sådan et nyt kaffested, men det ligger nær vores yndlingskaffebar, Father Carpenter, så vi har ikke fundet lejlighed til at gå derhen – men måske skal vi lige lave om på det!
 • Annelies i Kreuzberg skulle have den lækreste morgenmad. Der er selvfølgelig pandekager, og de ser nøjagtig så fluffy, lækre og saftige ud, som jeg foretrækker dem. Så kan de noget med saltede tomater, og så er der deres forskellige surdejsmadder med fx. pocherede æg.
 • Hallesches Haus i Kreuzberg er café, butik og oplevelser i et hus. Jeg tænker brunch og shopping. De har brunch med fx. surdejsvaffel med pocheret æg, sauteret spinat, hot sauce og med salat af hvide asparges med estragon og pære. De er kendt for deres Hibiscus spritz. Og så har de søde vafler med hele stængler af rabarber syltet i vaniljelage og mascarpone.
 • The future breakfast I Neukölln. Hvis jeg nu siger scrambled æg med en salat af vandmelon, lime, feta, kikærter og græskarkerne på en sommermorgen i Berlin?
 • Rocket & Basil i Schöneberg har en persisk morgenklassiker bestående af årstidens grønt med krydret yoghurt, pocherede æg, mynte og mild chili olie – og så lige en lækker dessert bestående af friskplukkede jordbær med knas, drænet yoghurt, jordbærkompot, tonika vanilje, citronmelisse, ristet boghvede, brændte mandler og kakaonibs.
 • Akroum Snack, libanesisk morgenmad, Sonnenallee, Neukölln – efter sigende den bedste morgenmad bestående af libanesiske specialiteter i en hyggelig atmosfære. Man må ikke forlade stedet uden at have prøvet deres Fatteh.
 • På Al Pasha i samme gade som Akroum Snack kan vi prøve retter fra det syriske og libanesiske køkken dagen lang og det meste af natten. Der er fokus på traditionelt tilberedte måltider fra Mellemøsten lige midt i den mest livlige del af Neukölln.
 • Hallmann & Klee i Neukölln er fine dining med en 4-retters menu til 40€. Kig på deres Insta. Det bliver nok ikke denne gang, men det kunne være et spændende sted næste gang vi skal på koncerttur til Berlin 😀
 • Buns & Bowls hos Parker Bowles I Kreuzberg. Jeg tænker aftensmad her. Bunburger og en bowl.
 • Nomad
 • Isla Coffee Hermannstraße 37, Neukölln, Mon-Fri 8am-6pm, Sat + Sun 9am-6pm, Facebook
 • Monet Gardens Expo
 • Fendricks
 • Zimt & Zucker
 • Die Zimt Schnecke
 • Crackbuns
 • Fredericks, P’damer Platz
 • Og så vil jeg gerne på Holzmarkt 25
 • Chimneys
 • Berlin Wonder Waffels
 • A neverending love Story
 • Pao Pao Modern Tea
 • Zeit Für Brot
 • Dudu31
 • hokey pokey i Stargarder Str
 • Duo Ice Cream
 • heimlich treu anklamer str
 • Spindler
 • Two Trick Pony

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.