Billede

Naturens Dag

20130908-173305.jpg

Naturens Dag … ja, det var jo idag, og så skulle vi da ud i naturen! Der var Åbent Hus på Fiskebæk Naturskole, og der var både smådyrsjagt i græsset og i Furesøen, samt edderkoppejagt og snobrødsbagning.

Vi startede ud med edderkoppejagten og lånte både net, mikroskop og terrarie. Meget ambitiøst, og fuldstændig unødvendigt, for da Nicholas på under to minutter allerede havde fanget en edderkop, så kunne jeg slet ikke deltage i at få den fragtet over i terrariet. Yiks, jeg bakkede helt væk!! Det er fuldstændig tåbeligt, men jeg kan simpelthen ikke deltage i noget med edderkopper. Og Nicholas pilede afsted i den modsatte retning. Vi gik op og afleverede vores udstyr. Edderkoppejagt – det er ikke vores disciplin.

Snobrødsbagning – det er mere os, så jeg lavede os et fint snobrød på en lang pind, som vi stak godt ind over gløderne. Den friske vind fik dog ilden til at blusse op, så der gik i ild i pinden, men snobrødet blev ikke fuldstændig forkullet. Til gengæld var det hurtigt færdigt, og det smagt godt og røget. Nicholas og jeg spiste det og syntes, at det smagte fortrinligt, mens Allan syntes, at det smagte brændt.

Derefter gik vi ned til søen for at fiske. Det blæste rimelig meget, så der var ret store bølger, og vandet var uklart. Nogen havde allerede fanget nogle store krebs, men vi fangede kun søgræs.

Da snobrødet var spist, var vi blevet sultne, og Nicholas fablede om pølser. Vi kørte videre til Tante Maren for at få os en ordentlig frokost, og Nicholas fik sine pølser.