Slik

What’s your favorite candy?

Mit yndlingsslik er …

 • Haribo vandmeloner køber vi oftest i Italien. De er bløde, røde, hvid, grønne .. med en smag af vandmelon, der er nærmest for meget. I Italien er de ekstra bløde og mere sticky, rødere og sødere end i Nordeuropa.
 • Rema 1000 Salt Lakridsblanding er en private label lakridsblanding, som er SÅ salt, at jeg aldrig nogensinde har smagt så salte lakridser. Især de helt sorte ovale sprænger skalaen. De sorte ovale findes også i en lakridsblanding i Netto/Føtex. De er geniale.
 • Alt Reese’s er godt – peanut butter er altid godt i alle former og indpakninger.
 • Bülow slowcrafted lakridser er vanvittigt lækre. Super rich smag af lakrids. Mums!!!
 • Padder – både små padder og store padder med stærk lakridspulverfyld. Elsker dem. Eneste aber dabei er, at hele munden bliver hudløs efter en håndfuld, men det er et ringe offer at yde for den nydelse.
 • Hamburger Speck er silkebløde firkanter af skum (ikke marshmellow, men en helt anden tekstur), lidt frugtgelé og den sødeste frugtagtige smag. De er episke.
 • Pastiglie Leone anis og viol køber jeg altid i Garda hos vores købmand. Små knoldede pastiller i pastelfarver i alle mulige smagsvarianter. Jeg elsker deres anis og viol og den med aperol. De er vildt gode og smager af ren anis, af kandiserede violer og af aperol med bobler. Hvordan de får boblerne med ind i den lille knold, aner jeg ikke!
 • Leonidas chokolade har jeg elsket, siden jeg var barn. Det er belgisk chokolade, og især deres hvide chokolader, Manon, fyldt med frisk smørcremefyld med en let kaffesmag pakket ind i den lækreste hvide chokolade. Altså … fantastisk!
 • Les Anis de Flavigny viol eller rose er nogle pastiller, jeg købte i Sydfrankrig, fordi dåsen var fin. Glemte alt om dem, og så dukkede de op i min taske. Altså, wow. Ægte rosenolie og viololie .. så intens smag af blomster fra de blomstrende marker i Sydfrankrig.
 • Hot Tamales er små knaldrøde (azofarvestofgaranti) amerikanske kanelknallerter. De smager af amerikansk kanel, som brænder på en måde som europæisk kanel ikke gør. Nogle tror, at de spiser gift, når de smager de brændende små tamaler. Ikke jeg. Jeg elsker dem.

Det var lidt af det slik, jeg bedst ka’ li’. Men listen er længere. Jeg fx også meget glad for marcipankartofler ..

2 Comments Tilføj dine

 1. Jordbær-skumpuder, citron maoam, dødningehoveder, labre larver, saltlinser, røde flagermus, skolekridt, elefantfødder, lakridssutter, lucky lips skum og marcipanbrød💗

  Liked by 1 person

  1. mammalade siger:

   Hehe, skummel sliksmag dér (det er ros 😍).
   Uuuuh ja, Salte Skaller .. dem elsker jeg også 🫶

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.