Den store dag!

I dag blev Nicholas Carl så døbt. Det var en helt fantastisk dag, der startede med skrig og skrål, da dåbskjolen skulle på. Den var nemlig en smule for lille, så det var med hiv og sving, at NC fik den på. Han skreg som aldrig før, og vi frygtede, at det ville blive en forfærdelig dag. Det blev det ikke. NC var i strålende humør og smilede og charmede alle omkring sig.

Han fik usandsynlig mange gaver – nærmest alle varianter af Brio legetøj! Samt børneopsparing, bestik, kop, tallerken og flagstang med indgraveret navn – og meget meget mere.

Selve gudstjenesten gik vældig fint; Mai-Britt klarede skærene og fik båret Nicholas Carl stolt op gennem kirken. Lige før han skulle døbes, var han faldet i søvn ved morens babs. Og heldigvis har vi trænet det med vand i hovedet i badekarret og til svømning, så det tog han i strakt arm.

Brunchen på Restaurant Appetit var helt fantastisk. Det var superlækkert – det var traditionel brunch med meget mere klasse og et lækkert twist. Vi havde resten af bryllupskagen med, og den smagte også superlækkert her anden gang.