TV vejr & TV lunch!

Da jeg skiftede tøj på NC her til formiddag (han besøgte mig i brusebadet..) fik han øje på alle børnene, der legede på legepladsen ved vuggestuen, som han starter i om lidt over en uge.

Jeg løftede ham over i vinduet, så han rigtig kunne kigge. Han smilede og kiggede nysgerrigt – og så bankede han med al kraft på vinduet og hvinede af fryd. Ingen tvivl om at han gerne ville ned og lege med nu med det samme!

Her til eftermiddag var det dog ikke længere vejr til at være udenfor – og så er man jo så heldig at have fået en rigtig lænestol af sin gudmor. Den er helt perfekt, når der skal ses Koslænget på Nickelodeon.

Ellers er der blevet sovet længe i morges – til 9:25 – og der er blevet sovet 2 timers middagslur. Morgenmaden var en omgang havregrød og en skive brød med Bärchen-Streich, plus en masse blåbær. Til frokost var der også en skive brød med Bärchen-Streich på menuen (det gælder om at spise det, mens det endnu er holdbart), samt ostehaps og blåbær.

Allan hentede smørrebrød til os, som vi sad og spiste foran TV, uforstyrret og afslappet som i gamle dage. Vi nåede endda en kop hvid cappuccino og lidt hvid chokolade til dessert, før NC igen fik øjne. Det var en helt forfriskende oplevelse!

Alt i mens er fars og mors bil til reparation, så vi kom ikke afsted til Rørvig som planlagt i dag. Der er noget galt med lyset, det ene sidespejl, 3 ud af 4 bildøre er gået i stykker, plus bagagerumsklappens hydraulik er røget. Det er ikke en kæmpe maskemekanisk omgang, men mere en kosmetisk/praktisk omgang.

Det bedste er, at Allans far har været så sød at tilbyde os at betale reparationen. Vi har længe kørt rundt med defekte døre og blinklys, fordi det selvfølgelig skete på det værste tidspunkt, rent økonomisk. Men forleden måtte Allan køre hjem fra Fyn i buldermørke, fordi lyset ikke virker. Det var dråben. Vi kan ikke udskyde reparationen længere.

Nu håber jeg bare, at vi kommer afsted til Rørvig i morgen i stedet, selvom vejret absolut ikke er sommerligt. Lige nu stormer og regner det. Jeg havde ellers tænkt mig at trille NC en tur, men det bliver der ikke noget af i det her møgvejr.