Morgen

Jeg sov ganske godt og længe i nat fra 22 til 7:30. Jeg sov uroligt, for jeg vågner, når jeg skifter stilling, fordi det gør ondt i såret. Tilsidst havde jeg også ondt i ryggen og nakken af at ligge i de to stillinger, jeg kan ligge i. Min veninde sov her, og Nicholas sov hos en ven.

Her til morgen gjorde hovedet ret ondt, jeg er træt selvom jeg har sovet rimelig godt, og jeg kunne bare slet ikke overskue at skulle have Nicholas hjem sådan som jeg har det. Så jeg peb og småtudede, og min veninde krammede mig, og så tog jeg nogle piller. Jeg trak vejret dybt og ventede på, at de virkede, og så fik morgenen en helt anden farve!

Jeg tog et bad med en kop over operationssåret, og vi snakkede og grinede på toilettet som i gamle dage. Jeg føler mig friskere nu, tak panodil, tak veninde og tak bad!

2 Comments

 1. Julia siger:

  Rigtig god bedring!!! Store kram her fra den anden ende af sofaen

  Like

  1. Gitte K siger:

   Tusind tak, Julia!

   Like

Der er lukket for kommentarer.