Jeg har fået job!

Jubii! Jeg har fået job .. og ikke bare et job, men mit drømmejob! Jeg har lidt svært ved at fatte, at jeg efter at blive fyret i en krisetid alligevel lander mit drømmejob … tænk, at de lige søgte en brand manager, da jeg stod og manglede lige netop dét job hos dem!!

Jeg har lige skrevet kontrakt under, så fra januar skal jeg være brand manager i en virksomhed, der sælger parfume og kosmetik. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang igen og få etableret en hverdag med job, familie og det hele.

Jaja, jeg ved godt, at det bliver hårdt. Jeg har ikke den store erfaring i at være udearbejdende mor, for jeg blev jo fyret 2 1/2 måned efter endt barsel, så jeg var dårligt nok kommet ind i mit nye job, før jeg igen gik herhjemme det meste af tiden og prøvede at bygge mig selv op til at søge og få mit drømmejob.

Det fedeste er, at det er parfume og kosmetik og markedsføring … hvad mere kan en tøsetøs ønske sig??

5 Comments

 1. Ursula siger:

  HOLY SMOKE, det var hurtigt. Stort TILLYKKE!!!
  Så satser jeg på at jeg er næst i køen 😉

  Like

  1. gittepigen siger:

   Tusind tak – jeg er sikker på, at du er den næste i køen!
   Ved du hvad .. den fotografering, jeg vandt hos dig … har du tid i næste uge? Jeg ved godt, at det er jul, jeg er sent ude og sådan, men måske kunne jeg være heldig, at du kan en af dagene? Eller mellem jul og nytår – ?

   Like

   1. Ursula siger:

    Vi kan godt finde en tid i næste uge. Mandag eller tirsdag måske? Måske formiddag eller hvornår lillemanden er veludhvilet 😉

    Like

 2. Anne Lotte siger:

  TILLYKKE. Det er sgu da vildt fantastisk.

  Ih, altså, tillykke, tillykke, tillykke!!

  Like

 3. Cristine siger:

  IIIIHHHJJEE, det havde jeg sleeeet iiiiikkeeee seeeet!
  TEEEEEEEELØØØØØØØK!
  HVor er det fedt!
  Ihjmen altså – ej tillykke vildt meget!

  Like

Der er lukket for kommentarer.