Happy V-dag!

Sidder og venter på, at NC falder helt i søvn, mens jeg surfer lidt på nettet. Han pjevser lidt, når gulvet knirker, men om lidt sover han, og så er det tid til lidt Valentines-hygge for mor og far.

Vi har allerede spist god fransk take-out mad, og vi har også fået pepsi max til. Uuuuha, fint skal det være. Men sådan er vi … bevares, vi holder da af rødvin, men når alt kommer til alt vil vi tit hellere have et glas cola til sådan en middag. Lidt heldigt er det jo, at vi begge har det sådan, så den ene ikke sidder og surmuler over, at den anden ikke gider dele en flaske vin.

I går så jeg lidt af Sex the City the Movie i TV. Den har jeg ikke set siden vi så den i biografen i New York i 2008. Da vi havde set filmen trådte vi direkte ud på Broadway i den hede aftenluft. Det var bare en magisk oplevelse, fordi filmen er en hyldest til New York. Og dagen efter var vi i Bryant Park og stod på gaden lige der hvor Big får chaufføren til at vende bilen, og hvor Carrie klasker ham oveni hovedet med sine hvide roser, der går i tusind stykker.

Og vi tossede rundt på New York Library på Fifth Avenue ved 42. gade, hvor brylluppet mellem Carrie og Big skulle have stået. Det var en magisk tur. Det var før vi fik børn, og der går lang tid før vi igen tosser så sorgløst rundt i New Yorks gader. Mmmmmm …. dejlige skønne skøre minder 🙂