Tilbage til hverdagen..

Så er vi for alvor ved at være tilbage i hverdagen. Vi kom jo hjem fra 3 ugers ferie sidste søndag aften. Ikke noget med at spilde en feriedag på at blive klar til hverdagen; det gider jeg simpelthen ikke.

Vi købte det mest nødvendige forrige lørdag i det helt nyåbnede og fuldstændig fabelagtige supermarked Kaufland nær Alex; en salat to go til frokost til hver af os voksne, 5 bamsepostejer, brød og sandwichboller til drengens madpakke, birchermüsli plus smoothie til birchermüsli.

Og selvfølgelig; Müllermilch med Kokos, Brownie og Kirsebær/banan, samt et udvalg af de mest skumle yoghurt; pina colada yoghurt og min favorityoghurt med marcipan og birkes.

Vel tilbage i DK købte vi mælk på tanken, og det betød, at køleskabet ikke var helt tomt, da vi kom hjem. Vi nåede at pakke ud, smøre madpakke og pakke tasker til mandag, før vi gik i seng, og så var den ferie slut.