Endelig weekend

on

Vi har haft en fantastisk weekend. I går aftes var vi til kobberbryllup – og NC var med! Han var rigtig i festhumør og charmede sig ind på alle. Han sad stolt på min arm og fulgte med i alt omkring os. Det var helt fantastisk at have ham med. Han var så let, så sød og så mild. Midt i det hele lagde han sig til at sove på mit skød. Dér sov han en times tid, mens jeg spiste forret med en gaffel i højre hånd.

Først ved 22-tiden blev han træt – jeg nåede at få desserten med, så kørte vi hjem og gik i seng, mens far blev endnu et par timer. Det var så hyggeligt og let.

Og så kunne man jo tro, at søndagen ville være ødelagt på grund af al festivitassen og den sene sengetid, men vi havde planlagt efter det. Det vil sige; vi havde ingen planer af hensyn til NC, så han sov længe – og fik desuden to lange lure og en masse kvalitetstid med far og mor. Det har været rigtig hyggeligt.