Ramt af et nyhedsbrev, der virker!

Genialt nyhedsbrev

Her til morgen lå der en række nyhedsbreve til mig, som der altid gør mandag morgen. Langt de fleste blev slettet, som den slags jo gør, når overskriften ikke rigtig fænger mig. Men et nyhedsbrev med overskriften: “Solcreme du ikke bliver hvid af” blev åbnet.

Det nyhedsbrev fortjener et par linier med på vejen, for det er rigtig godt af flere årsager.

For det første – overskriften præsenterer et problem – og lover en løsning. Overskriften adresserer et velkendt irritationsmoment hos de fleste, der bruger solcreme. Nemlig at langt de fleste solcremer lægger en klistret hvid hinde ovenpå huden og giver én et trist blegfesent udseende.

Solcreme er min absolutte topscorer, når det kommer til antallet af fejlkøb. Selvom jeg altid tester solcremen i butikken, så kommer jeg hjem og opdager, at jeg med min nye (tit rimelig dyre) solcreme stadig bliver blegfesen i ansigtet og småsyg at se på. Ikke just dét look, man søger, medmindre man skal lyve sig syg.

Når jeg læser mailen fra Helsemarie, finder jeg ud af, at her er der en kvinde, der har samme problem. Hun har gjort mig den tjeneste at prøve forskellige solcremer og er nu stødt på Juhldal solcreme, som ikke giver én et blegt grønligt udseende. Det forklarer hun kort, præcist og uhøjtideligt i mailen.

Hun fortæller mig det i et kort og overskueligt nyhedsbrev på en måde, som en veninde ville have fortalt mig det. Det er rigtig godt, og det virker på mig, fordi det virker ægte, personligt, relevant og rammende.

At mailen ligger hos mig mandag morgen efter en solbeskinnet weekend er godt gennemtænkt. Jeg (og andre med mig) er lidt lang tid om at komme i gang mandag morgen, og man drømmer om at kaste sin krop ud i solen igen. Købsintentionen er skabt, og tiden er der til at bestille solcreme, så man er klar til næste weekend, hvor solen kommer igen.

Og så er der tilbud på solcremen. Gratis after sun ved køb af to produkter. Det afgør sagen. Jeg bestiller to tuber solcreme fra Juhldal. Jeg kan ikke lade være. Og ja, jeg blev ramt af god markedsføring mandag morgen – og er ikke bange for at indrømme det!