Babymess … babymesse?

Som den amatør-mor jeg jo er, er jeg på konstant jagt efter nyt og spændende til min families hverdag – og nu har jeg netop fået tilsendt billetter til BabyMessen i Øksnehallen 16.-17. oktober. Det lyder som et sandt mekka for sådan en søgende mor-sjæl som mig:

Fra ventetøj til børnevenlige biler
Baby- og Småbørnsmessen vil også i år være et “alt under ét tag-arrangement” for nuværende og kommende småbørnsforældre.

Baby- og Småbørnsmessen skal informere om børn, graviditet, sundhed, sygdom, udstyr, tøj, møbler, mad, sikkerhed, pasningsordninger og plejeprodukter med mere.

Messen er også stedet, hvor man henter inspiration, får overblik, køber babytøj, børnetøj, ventetøj og tilbehør, smager babymad, tester legetøj, ser på barnevogne, bleer, bøger, biler og meget andet.

Det lyder jo rigtig spændende, og som lige noget for mig. Hvis jeg var den eneste. For helt ærligt – jeg kan ikke fordrage messer … Det ender oftest med, at jeg står og kampsveder sammen med en masse andre mennesker i et tætpakket lokale oplyst af kogende varme spots og ikke kan se en skid, fordi kødranden er stor omkring de interessante ting.

Og det var endda før jeg fik NC. Jeg håber, at det bliver en spændende Babymesse og ikke et ubehageligt Babymess! Men jeg er stadigvæk  lidt skeptisk på forhånd, selvom der nævnes publikumsvenlige tiltag som ‘ brede gange, slisker og parkeringsområde til barnevogne samt høje børnestole’.

Nu planlægger jeg en udflugt derind med NC i klapvognen, men den eneste info jeg kan finde omkring klapvogne er, at der er barnevognsparkering. Betyder det så, at barnevogne/klapvogne ikke er tilladt på messen? Det kan jeg ikke se noget om under ‘Praktisk info’, så jeg har skrevet til arrangøren for at finde ud af det. Stay tuned … jeg skal nok dele oplysningen her.

Jeg har lige fået en mail fra Babymessen, hvor de skriver, at de har ændret hjemmesiden nu, da de har droppet barnevognsparkering, så alle kan tage deres vogne med rundt på messen. Det lyder jo godt .. selvom jeg kan forudse et virvar af barnevogne filtret ind i hinanden .. men lad os nu se 😀