Til julemarked i Sorgenfri Kirke

Hvert år tager vi med farmor på julemarked i Sorgenfri Kirke – og det var også planen i år.

Men knægten var vågen 3 timer i nat, så han gik omkuld hos farmor og bedstefar efter vi havde spist morgenmad. Farmor var ikke ligefrem euforisk ved tanken om at kante sig rundt i snefoget, så det endte med, at skatten og jeg tog alene til julemarked. Det var noget af en udfordring i snevejret – det væltede ned, og vi måtte først grave bilen ud – igen – før vi kunne trille langsomt afsted mod kirken.

Der var masser af mennesker og masser af stemning i kirken. Der var fint pyntet op med juletræ og masser af fine boder med fine sager. Og så duftede der så dejligt af glögg og æbleskiver. Uhmmm!

Jeg købte ‘Børnenes Idébog’ og 2 billedbøger til knægten: ‘Min Futtogsbog’ og ‘Hvad skal det være? Æbler og pærer!’ for 20 kroner, som går til Sorgenfri Kirkes venskabsmenighed i Morogoro i Tanzania.

Vi spiste frokost på julemarkedet, som vi altid gør – og delte 3 æbleskiver og en kop glögg. Jeg har ikke fået glögg i noget, der minder om 3 år. Forrige jul var jeg gravid, sidste jul ammede jeg – men nu skulle det være! Uhh, jeg har glemt hvor godt det smager!!

Vi købte 4 stykker lagkage med hjem til farmor og bedstefar – og så skulle vi grave bilen ud igen!