Gummiasfalt med jordbærsaft (3)

Han lo i bilen på vej hjem og kommenterede biler og busser hele vejen hjem. Indeni mig lo mit hjerte, og jeg elskede hvert sekund med de to mennesker, der betyder allermest for mig.

Vi kørte til Frederiksdal Fribad og spiste aftensmad. De har en helt suveræn salatbuffet (og en grillbuffet, men den sprang vi over):

Den grønne buffet
Blandet grøn salat, med soltørrede tomater og ristede pinjekerner – Salat af solmodne tomater med frisk mozzarella og basilikum – Couscous med appelsinfilet, abrikoser og ristede mandler – Rødbeder vendt i lime vinaigrette med kapers og høvlet parmesan – Bladselleri i sød chilisauce med løg, æbler og honningristede nødder – Pasta vendt i hjemmelavet pesto – Tzatziki – Hummus – Agurk – Oliven -Dressinger – Flødekartofler – Råstegte kartofler – Sauce og Hjemmebagt brød.

NC spiste lidt af hvert; et par feta-tern, lidt cous cous, en hel del brød og rigtig meget rødbedesalat. Han er tosset med rødbedesalat! Det var en rigtig dejlig afslutning på en helt fantastisk dag. Flere af dem, tak 🙂

Som legeplads er Frederiksdal Fribad super om sommeren. Der er græs, sand og vand og masser af børn. Stranden er lavvandet, og der er en lang badebro ud i søen. Der er ishus og café/restaurant. Det kan være svært at parkere, men Baadfarten lægger til ikke så langt væk, og man kan snildt komme dertil med kano eller robåd.