Ventetid

Jeg var på klinikken i fredags til en blodprøve. Den viste ikke noget unormalt. Så nu venter vi bare og håber og prøver at lade være med at tænke. Det er ufattelig svært. Jeg mærker niv og jag i underlivet. Jeg har smerter, når jeg tisser – de startede efter ægudtagningen, så det er sikkert bare sådan det er.

Svært er det også at lade være med at tænke på det, fordi jeg tre gang om dagen skal tage penicillin og en stikpille, der skal øge chancen for at æggene sætter sig fast og bliver siddende i livmoderen. Det sker formentlig i weekenden, hvis det sker. Ægget sætter sig fast 3-5 dage efter ægoplægningen, har jeg fået besked på.

Svært er det også at lade være med at tænke på det, fordi jeg konstant bliver mindet om at der sker noget dernede. Jeg har kraftigt udflåd som følge af stikpillerne. Jeg skifter trusseindlæg i ét væk. Det er ikke det fedeste, men sådan er det bare lige nu. Vil ikke undvære stikpillernes effekt.

Så velkommen til glasklokken. Det er her vi sidder og venter. Udenom går livet videre. Vi ved ikke rigtig om vi skal indstille os på at blive forældre igen eller om vi skal indstille os på endnu et reagensglasforsøg. Jeg håber håber håber, at det lykkes denne gang.