Må man montere et låg på tremmesengen?

Nogle gange savner jeg ting, der kan gøre mit liv som mor nemmere. Her til aften ville et låg til tremmesengen for eksempel have været meget rart at have haft í baghånden.

Nicholas ville ikke i seng. Basta. Det betyder, at han står op og lægger sig på gulvet enten i gangen eller i spisestuen. Igen. Og igen. Her til aften ville vi meget gerne se en film klokken 20. Tidsrummet mellem 20 og 21:15 er normalt det tidspunkt, hvor vi alle tre spurter rundt i lejligheden. Nicholas, når han står op. Allan eller jeg, når vi lægger ham i seng. Igen. Og igen. Så der er sjældent ro til at se en film fra ende til anden. Eller bare et program. Og efter 21:30 er er der udsolgt hos mig. Med andre ord; den kabelpakke får jeg ikke meget ud af.

Efter at have lagt ham i seng 3 gange, så snuppede jeg ham op fra gulvet og tog ham med ind i sofaen, hvor han sad tæt limet ind til mig og listede en hånd ned i min bluse. Ind i mellem var han tæt på at falde i søvn, men så kravlede han igen helt op på mig og krammede mig ekstra hårdt for at holde sig vågen.

Da filmen var slut lagde jeg ham i seng. Der ligger han så nu og sover. Håber jeg. Det er før sket, at jeg næsten er kommet til at træde på ham, når han alligevel har listet sig ud og ligger og sover i den mørke gang.

Det er nu ellers hyggeligt sådan at have ham liggende i sofaen, mens han er (næsten) rolig. Jeg kommer sikkert til at savne disse øjeblikke, når han bliver stor og er ude og male byen rød, mens jeg sidder her hjemme og skider grønne grise af bekymring for ham. Men lige nu ville jeg nærmest give min højre arm for en enkelt aften, hvor jeg bare kan lægge ham i seng og have masser af blank mor-tid.

En kommentar til “Må man montere et låg på tremmesengen?

  1. Det er skrue uden ende med de børn. Her vågner Harald altid lige efter midnat og havner under min dyne. Har prøvet at putte ham igen, men det knus trække ud i det uendelige og det orker jeg ikke efter midnat.

    Like

Der er lukket for kommentarer.