Tør jeg sige det højt?

Jeg vover pelsen: Det føles som om vinteren er slut. Selvom det her til morgen var bidende koldt, og der var et solidt lag is og sne på bilen, så var der en mildhed og et lys i luften, der får det til at virke forårsagtigt. Fuglene kvidrer om morgenen nu, og bøgen er sprunget ud i Jylland (godt nok kun en lille hæk, men…), så mon der er noget om snakken?

Jeg er godt klar over, at det hermed er min skyld, hvis der kommer vinter nu. Når jeg glemmer ledningen til min computer på arbejdet, bliver knægten syg (og jeg sidder ret hurtigt med en død computer og en masse arbejde, jeg ikke kan lave). Når jeg siger, at foråret er kommet, er der derfor risiko for, at nu får vi noget reel vinter.

Det er ikke forår endnu … Jeg er bare forelsket i min mand ♥ og det er derfor, at det virker forårsagtigt på en frostklar vintermorgen!