For lidt tid

on

Jeg kom hjem fra arbejde ved 18:20 tiden, og så skulle der spises mad, smøres madpakker og det løse.

Nicholas hyggede sig med Ipad’en ved spisebordet, og jeg sad ved siden af ham og holdt om ham. Han var træt, så jeg puttede ham allerede 19:30. Han lyttede stille til godnathistorien, og jeg nåede at synge to sange, før han sov.

Jeg lå og kiggede på ham, mens han sov så sødt og blødt. Jeg savner ham.

Så føler jeg, at jeg har for lidt tid, men samtidig har vi hygget os i den lille tid, vi trods alt nåede at have sammen på en travl tirsdag.

One Comment

  1. Frederikke siger:

    Og hold fast i det, at I hyggede jer. Det er kun fint, at I samtidig lytter til hans behov for at sove. Her er Harald klar til søvn kl. 19 (han sover ikke til middag mere) og Gustav kl. 20. Det gør også tiden med drengene, når Ulrik kommer hjem, kort.

    Like

Der er lukket for kommentarer.