Baby Loppis

20130616-194441.jpg

Vi var på loppis med al Nicholas’ babytøj, legetøj og babytilbehør. Det var forfærdeligt – og forfærdelig dejligt at komme af med meget af det. Det fylder bare, det ligger der i kælderen og er smækfyldt af duft og af minder og af drømme.

For selvom vi ønsker os et barn til, er det sandsynligt, at vi ikke får et barn til. I dag har vi givet andre nybagte og vordende forældre mulighed for at glæde sig over de ting, vi har været så glade for.

Men svært … det er det da. Og det bliver ikke lettere at stuve det af vejen i kælderen og vente 5 år, så jeg er glad for, at vi fik taget hul på det og fik begyndt at sælge ud.

Jeg samlede det bedste babytøj i en mellemstor plastic opbevaringskasse til næste loppis i juli, da dagen var ved at være slut. Resten samlede jeg i 3 store sække til Røde Kors.

Jeg elsker at rydde op, give væk og komme af med rod. For det er i bund og grund det, det er. Rod og støj på hjernen. For selvom jeg ikke ser det, så ved jeg, at det er der. Det fylder – både i kælderen og i mit hoved. Og også i mit hjerte.

Minderne sidder ikke i tøjet. Minderne bor i mit hjerte. Jeg husker hver et stykke tøj, jeg har minder om det hele, og jeg kunne godt gemme det hele, men jeg orker det ikke. Memory overload …

Hold nu op, vi kom af med MEGET, og vi fik da landet et par tusind på feriekontoen. Til nye dejlige oplevelser og minder 🙂

Vejrudsigten havde lovet mange byger hele formiddagen, så vi var forberedte på, at det kunne blive en fugtig omgang, men selvom det så sort ud i ‘kanten’ det meste af dagen, så regnede det ikke på os. Vi stod hele formiddagen i vekslende sol og gråvejr. Men så tårnede den ondeste sky op i horisonten. Der var 1/2 time tilbage, og jeg sagde “så pakker vi, for den sky giver vand”. Og det skal jeg da nok love for, at den gjorde!

Vi pakkede biler i silende regn, og jeg er SÅ glad for, at vi har opgraderet fra pap-flyttekasser til store plastic opbevaringskasser! På med låget, og så var alle lopperne tørre nede i kasserne. Vel hjemme igen stillede jeg de tilbageværende kasser langs et tændt varmeapparat for at undgå fugtskader og grim lugt.

One Comment

  1. Jette siger:

    Sorg blandet op med følelsen af at nu må man videre… En del af livet, men det gør det ikke mindre svært at håndtere, når man står midt i det.

    Mange varme tanker herfra

    Like

Der er lukket for kommentarer.