Billede

Baby Loppis

20130616-194441.jpg

Vi var på loppis med al Nicholas’ babytøj, legetøj og babytilbehør. Det var forfærdeligt – og forfærdelig dejligt at komme af med meget af det. Det fylder bare, det ligger der i kælderen og er smækfyldt af duft og af minder og af drømme.

For selvom vi ønsker os et barn til, er det sandsynligt, at vi ikke får et barn til. I dag har vi givet andre nybagte og vordende forældre mulighed for at glæde sig over de ting, vi har været så glade for.

Men svært … det er det da. Og det bliver ikke lettere at stuve det af vejen i kælderen og vente 5 år, så jeg er glad for, at vi fik taget hul på det og fik begyndt at sælge ud.

Jeg samlede det bedste babytøj i en mellemstor plastic opbevaringskasse til næste loppis i juli, da dagen var ved at være slut. Resten samlede jeg i 3 store sække til Røde Kors.

Jeg elsker at rydde op, give væk og komme af med rod. For det er i bund og grund det, det er. Rod og støj på hjernen. For selvom jeg ikke ser det, så ved jeg, at det er der. Det fylder – både i kælderen og i mit hoved. Og også i mit hjerte.

Minderne sidder ikke i tøjet. Minderne bor i mit hjerte. Jeg husker hver et stykke tøj, jeg har minder om det hele, og jeg kunne godt gemme det hele, men jeg orker det ikke. Memory overload …

Hold nu op, vi kom af med MEGET, og vi fik da landet et par tusind på feriekontoen. Til nye dejlige oplevelser og minder 🙂

Vejrudsigten havde lovet mange byger hele formiddagen, så vi var forberedte på, at det kunne blive en fugtig omgang, men selvom det så sort ud i ‘kanten’ det meste af dagen, så regnede det ikke på os. Vi stod hele formiddagen i vekslende sol og gråvejr. Men så tårnede den ondeste sky op i horisonten. Der var 1/2 time tilbage, og jeg sagde “så pakker vi, for den sky giver vand”. Og det skal jeg da nok love for, at den gjorde!

Vi pakkede biler i silende regn, og jeg er SÅ glad for, at vi har opgraderet fra pap-flyttekasser til store plastic opbevaringskasser! På med låget, og så var alle lopperne tørre nede i kasserne. Vel hjemme igen stillede jeg de tilbageværende kasser langs et tændt varmeapparat for at undgå fugtskader og grim lugt.

En kommentar til “Baby Loppis

  1. Sorg blandet op med følelsen af at nu må man videre… En del af livet, men det gør det ikke mindre svært at håndtere, når man står midt i det.

    Mange varme tanker herfra

    Like

Der er lukket for kommentarer.