Inklusion? (1)

Forestille dig, at skolen informerer dig om, at din søn og en anden dreng i klassen ikke må komme med på lejrskole, fordi der kun er råd til at tage 26 ud af 28 elever med. Hvis de to skal med, bliver turen for dyr, for så skal der en ekstra lærer med, og det er der ikke råd til. Derfor kommer din søn og en anden dreng ikke med resten af klassen på lejrskole.

Hvad siger du?

6 kommentarer til “Inklusion? (1)

 1. Det sker ikke jeg har altid haft mine unger på Lilleskole eller friskole… og skete det alligevel jeg havde et barn i folkeskolen ville jeg tro det var d. 1 april.. men skulle det mod forventning vise sig ikke at være d. 1 april ville jeg i denne meget hypotetiske og ret utænkelige situation blot meddele at min søn ikke længere gik på skolen fra dags dato.. skide på om han fik en mdr eller to ‘s ferie ud af det og finde en ny og bedre skole, dette sidste burde ikke volde de helt store vanskeligheder ..for jeg kan se at hér er standarden sat meget lavt..

  Like

  1. Ja, det er SÅ absurd, og jeg kan forstå, at det ikke er usædvanligt! Jeg stødte på historien i et lukket autismeforum, og det er faktisk ikke én men to drenge, der er blevet udelukket på denne måde.
   I morgen er der flere detaljer, som for nogen måske ændrer sagen 🙂

   Gitte K

   Like

 2. Når jeg var færdig med at bande, svovle og sparke på møblerne derhjemme, ville jeg tilbyde at løse problemet for skolen her og nu ved at deltage i lejrskolen som den ekstra voksne, de manglede for at kunne få ALLE med på turen. Derefter ville jeg have en alvorlig snak med skolelederen om hendes/hans forståelse af inklusionstanken, og overveje om et skoleskift var på sin plads, hvis jeg ikke blev lovet, at lejrskolekikset var en fejl, der kun ville ske én gang…

  Like

  1. Pas på møblerne 😉
   Jeg ville også i den grad have brug for en gummicelle .. for at undgå at sige noget MEGET højt og MEGET grimt til skolelederen.
   Følg med i morgen, for der er flere detaljer, som for nogen måske ændrer sagen 🙂

   Gitte K

   Like

Der er lukket for kommentarer.