Inklusion? (2)

Forestille dig samme historie som i går, at skolen informerer dig om, at din autistiske søn og en anden dreng med diagnose i klassen ikke må komme med på lejrskole, fordi der kun er råd til at tage 26 ud af 28 elever med.

Hvis de to skal med, bliver turen for dyr, for så skal der en ekstra lærer med til at støtte dem, og det er der ikke råd til. Derfor kommer din søn og en anden dreng ikke med resten af klassen på lejrskole.

De to drenge deltager i fødselsdage, går i sfo og har venner med hjemme uden ekstra støtte.

Hvad siger du så?
Ændrer drengenes diagnoser på dit svar?

4 Comments

  1. Fru K siger:

   Nej, vel?
   Tak for dit svar – følg med – der kommer en del 3 🙂

   Like

 1. Eva siger:

  Nej og skolens handlemåde er forkert uanset, hvilke børn, det drejer sig om. Lejrture er bland andet noget, man laver for at styrke sammenholdet i en klasse, så det er jo helt sort at ekskludere nogen.

  Like

  1. Fru K siger:

   Tak for dit svar – følg med – der kommer en del 3 🙂

   Like

Der er lukket for kommentarer.