Tillykke med de 10 år!

10 år gammel. Du er så stor, så stærk, det bløde og barnlige er væk. Hvor blev tiden af? 10 år gammel. Kun sjældent om natten så bliver du lille igen, når det tordner eller drømmen er slem. Så limer du dig tæt ind til mig og så møfler du mig. De øjeblikke er guld.

Jeg elsker den måde, du ser på mig på. Dine blå øjne er kloge og dybe, ser dybt ind i mig. Din store tillid til mig, du tror på mig, din kærlighed er grænseløs. Du er mit lys, min inspiration, min elskede dreng ❤️ At være vidne til din rejse er fantastisk. Du er fantastisk!

Din vision er større, din passion er uendelig!

Jeg elsker, at du stiller spørgsmål og er langt mere kritisk og direkte end jeg var i din alder. Jeg elsker, at vi må diskutere, om det er en god idé at samle kapsler, flasker og cigaretskod op fra gaden. Du vil gøre verden ren, ‘for en kapsel ligger der jo i 5 mio år, mor!’

Du har ret, skat, og hvis alle tænkte som du, ville verden se anderledes ud.

Nu har vi nået et kompromis, der hedder plasticpose og gummihandsker ❤️❤️

I dag fejrer vi din fødselsdag i Berlin. Du ved præcis hvor du vil hen og hvad du vil spise.

Vi var på Anna Blume, i BerlinZoo og på YumchaHeroes. Du bestiller selv ekstra vand og holder en meget ung pige i hånden. Jeg føler mig som moren i Ikea-reklamen 👌🏼😳🥰😍

Tillykke min skat med de første 10 år! Jeg elsker dig!