Planen

Jeg havde en helt klar plan for mandagen. Jeg lavede den nemlig i evernote i fredags inden jeg gik hjem, så jeg slet ikke får de der strejf af ‘hov, jeg har glemte noget’ i løbet af weekenden. For intet er glemt med Evernote. Det er bare gemt og kan sagtens vente til mandag. Ude af hovedet, inde i Evernote 🙂

Evernote fungerer supergodt for mig, det er en app/program, som jeg har liggende på både min arbejdspc, min iphone og min mac. Evernote synkroniserer problemløst, så opgaverne ligger tilgængelige alle vegne, hvor jeg har brug for at arbejde med dem. Jeg bruger den både private og arbejdsrelateret, fordelt i hver sin notesbog. Jeg har en folder med aktive opgaver, hvor jeg har ansvar for bolden, i én mappe – og opgaver, hvor jeg venter på andre, ligger i en anden mappe. Jeg tagger mine opgaver, så jeg kan gå ind via emner.

Integrationen med Outlook fungerer perfekt via Evernote knappen, der med et klik konverterer en mail inkl vedhæftede filer til opgaver. På den måde glemmer jeg aldrig at svare en mail senere. Jeg kan også gemme links direkte fra browseren. Eller lave et håndskrevet notat og fotografere det direkte, så den let bliver en opgave, selvom jeg skrev den på papir først.

Smart & gratis 🙂