Loppis

Vi har puklet hele dagen i dag, og hele dagen i går. Vækkeuret ringede allerede klokken 5:30 i morges – det er der ikke noget usædvanligt i til hverdag, men på en søndag er det barbarisk. Vi skulle nemlig på loppis og sælge overskydende løsøre. Vi har de seneste dage og aftener endevendt både kælder og pulterkammer og har fået fyldt en stor bil med primært børnetøj for på den måde at konvertere rod til feriepenge.

Det gik rigtig fint med at få solgt ud af børnetøjet. Vi havde rigtig meget børnetøj i størrelse 3-5 år. Vores dreng har ikke slidt hul på ret meget af det, for han vokser hurtigere end mælkebøtterne. Meget af tøjet har han haft på enkelte gange, så vi havde flere stort set komplette garderober i størrelse 98, 100, 104, 110 og en del 116. Plus resterne af babytøjet.

Det meste blev solgt for 10-20 kroner, og det gik som varmt brød. Stakkene af bluser og bukser blev mindre og mindre. Det gik faktisk over al forventning, så nu er jeg lidt (luksus!) bekymret for, om vi kan finde nok sager frem til næste loppis om 3 uger. Her har vi heldigvis en mindre stand end denne gang. Men det går nok; i et eller andet hjørne gemmer der sig nok nogle gode sager.

Nu sidder jeg i sofaen og er helt mør i stellet. Jeg har rent faktisk ondt i hofter, ryg og knæ, og jeg kan seriøst mærke alderen trykke. Jeg har tidligere kunnet stå op en hel dag uden at have det på denne måde, men pyha 🙂