Mens blomsterne blomstrer i November …

Mens blomsterne stædigt blomstrer i altankassen i November, dør unge mennesker for terroristernes hånd. Verden er vanvittig. De, der skulle leve, dør – og de blomster, der burde være afblomstret, blomstrer.

Jeg kan ikke finde mening i det, og det berører mig dybt, at vi ikke kan leve sammen i fred. Jeg ser på min sovende søn og tænker, at han om 15 år sidder på en café som de intetanende mennesker i går, og jeg krymper mig i sorg og smerte bare ved tanken. Hvor er vi henne om 15-20 år, hvis det her fortsætter?

Jeg googler igen og finder siderne om, hvordan jeg bedst fortæller mit barn om terror uden at ødelægge hans tryghed og tro på det gode i mennesker.

Det er på tide at vågne op.

One Comment

  1. Cille siger:

    Det er nemlig på tide at vågne op – og gøre en ekstra indsats for at vores børn både kan få en bedre verden at leve i – OG de kan blive bedre til at passe på den selv.

    Like

Der er lukket for kommentarer.