Skrivebordet

En urimelig kort weekend er slut. Igen i denne weekend har vi hygget os med diverse forberedelser til Operation Drengeværelse, som bl.a betød, at vi pludselig havde et skrivebord for meget i spisestuen, hvor der slet ikke skal være et skrivebord.

Vores ekstra skrivebord var langtfra et diskret minimalistisk skrivebord – det er fra dengang hvor der var prestige i store skriveborde; jo flere stjerner på skulderen jo større skrivebord. Nu har vi re-claimet vores spisestue, for det ekstra skrivebord solgte vi via dba til afhentning søndag. I den forbindelse skulle det ned fra 4. sal og selvfølgelig hjalp vi til med at få det ned. Det var hårdt arbejde – for min mand 😊

Vores gamle skrivebord skal nu stå i en forfatters kontor, og måske bliver det på den måde grundlaget for nogle bøger. Det er skønt at tænke på!