På langs

Juletiden er i gang, og hu hej hvor det går. Julekalender hver dag klokken 17, svært at nå. Kalenderen er fuld, men ikke for fuld af skønne aftaler og indlagte pauser.

Alligevel er der altså ikke tid til at være syg, og det er lige præcis det, jeg er. Jeg har åbenbart raget mig en mavevirus til … I torsdags frøs jeg rigtig meget på arbejdet. Jeg mærkede på radiatoren og skruede helt op – og frøs og følte mig lidt mat. Jeg var inde i det skønneste flow på jobbet, uden forstyrrelser, fuld koncentration .. og så frøs jeg.

På hjemvejen følte jeg mig som en 80-årig, og jeg vidste godt, at termometeret ville vise feber. 38,7C og så gik jeg i seng. Jeg fik tynd mave og en urolig nat, så fredag foregik hjemme under dynen.

Lørdag havde jeg det marginalt bedre, sålænge jeg hverken spiste eller drak. Alt indenbords røg hurtigt ud igen. Søndag følte jeg mig faktisk frisk, små 3 kilo lettere end onsdag – intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. JINX!! Søndag aften var den gal igen. Mandag morgen var det ikke meget bedre, men i løbet af dagen friskede jeg lidt op, og både min morgenmad og min frokost er da blevet i min mave. Stort.

Nu håber, HÅBER jeg på en speedy recovery, så jeg er frisk i morgen. Jeg magter ikke mere toiletræs og mavekramper. Farvel.

Jeg vil SÅ meget hellere lave juleagtige ting; skrive julebrev (tjek), skrive julekort (mangler), pynte op (hvor er den lede lyskæde??) og hygge uden at få mavekramper.